Det är redan 10 november! Oj, vad tiden går. Sommaren var hektisk med både öppet i butiken, första sommaren, och flera mässor och utställningar. Förra veckan tog jag ledigt och vi åkte till stugan i Sälen hela familjen. Det var en skön paus innan det nu drar igång igen inför julsäsongen.

Vad man än tycker om kommersen kring högtiden är det ofrånkomligen så att de flesta vill köpa något att ge bort i julklapp, stort eller smått, dyrt eller billigt. Och är man handlare av något slag vill man naturligtvis passa på och skylta med vad man har. Så jag tänkte köra en drive med lite tips på Facebook och Instagram som jag hoppas många ser och blir inspirerade av.

Det är en konst att fotografera och jag ska göra mitt bästa. Själv är bäste dräng, sägs det. Förhoppningsvis stämmer det, åtminstone ett tag medan man är småföretagare. Med tiden ska jag lära mig hantera systemkameran och utnyttja alla möjligheter samtidigt som jag vill ta så realistiska bilder som möjligt. Bilderna i webshopen får inte ljuga, men måste visa korkens fantastiska struktur och skimmer och hjälpa dem som inte är på plats att få en känsla av hur en korkväska känns. Det blir en utmaning!

gra-vaska-m-armband-till-blogg

På Corkei kan man hitta naturvänliga modeaccessoarer av det fantastiska materialet kork, en förnybar råvara som bidrar extra mycket till minskningen av växthusgaser när det odlas och skördas. Som är vackert, smidigt, regntåligt, lätt att rengöra och passar ung och gammal, kvinnor och män, modemedvetna och vanliga. Dessutom är det veganvänligt så det förslår! Passa på att hitta din perfekta gåva på Corkei, antingen i webshopen eller i butiken i Resö hamn. Öppettider under december kommer att stå på hemsidan och på Facebook.

Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s