Äntligen  lite godis i butiken!

rawchokladstall

Idag har jag packat upp en sändning av Rawchoklad! Det är efterlängtat.

Själv gillar jag att gå in i butiker där det är trångt, mysigt, en massa att titta men ändå med ett tema. I min lilla butik i sjöboden i Resö hamn råder temat kork, naturvänlighet, ekologiskt, hållbart för natur och människa och väldigt mycket veganskt. Veganer har visat sig vara en stor kundgrupp och för att slippa specificera vad som är passande för en vegan och vad som inte är det så har jag bestämt mig för att enbart ha veganvänliga produkter i butiken. Självklart passar allt även alla andra! Gammal som ung, tjejer som killar.

Om du inte har vägarna förbi, titta gärna in i webshopen!  Under rubriken Webshop och underrubriken ”Lite annat…” finns chokladen. Den är tillverkad av Rawchokladfabriken i Arvika, Värmland. Kakaobönorna är orostade och har därför är all näring i kakaobönan bevarad, den är både hälsosam och näringsmaxad! Den är gjord av ekologiska Criollo-kakaobönor från Peru som stenmals tillsammans med kokospalmsocker och slutresultatet är underbart gott!

Dessutom passar den i stort sett alla! Den är raw, ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri, sojafri, GMO-fri, vegansk, tillsatsfri, 100% naturliga råvaror och handgjord med mycket kärlek! Smaken är fyllig och nånstans mellan ljus och mörk choklad. Vill du läsa mer om smakerna kan du hitta det här!

Våga prova! Du kan köpa enstaka smaker eller en 3-pack till reducerat pris i webshopen.

Välkommen in!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s